🚨 گذر امشب ایستگاه فضایی بینالمللی ISS از فراز کشور با توجه به مسیر حرکت و شرایط جوی، موقعیت مناسبی را برای رصد آن تا حدود ۷٫۵ ساعت دیگر فراهم اورده است.
🔻 در رصدگاه تهران، ایستگاه فضایی بینالمللی ساعت ۲۱:۳۶:۱۰ در افق جنوب غربی پدیدار و با حرکت به سوی شمالشرقی در ساعت ۲۱:۴۲:۵۶ در افق شمالشرقی از دید خارج خواهد شد.
🔻این گذر شش دقیقه و چهل و شش ثانیه طول میکشد و پیک آن در آسمان تهران ساعت ۲۱:۳۹:۲۸ خواهد بود.
🔻گذر امشب از تمامی شهرهای ایران تقریبا در همین زمان با چشم غیر مسلح قابل مشاهده خواهد بود. شما میتوانید با توجه به خط سفید در تصویر بالا که مسیر گذر ISS است و موقعیت شهر خود در جغرافیای پهناور ایران، مسیر گذر ایستگاه را تخمین بزنید.
🔻ایستگاه فضایی طی شبهای آینده نیز دیده خواهد شد اما امشب بهترین و کاملترین گذر از نظر موقعیت رصدی در میان این گذرها خواهد بود.
🔻ایستگاه فضایی بینالمللی حدودا هر ۹۰ دقیقه یکبار کره زمین را دور میزند و بیشتر اوقات از آسمان کشورها عبور میکند اما قرارگیری در موقعیت رصدی مناسب کمتر پیش میآید.
یک موقعیت رصدی مناسب شامل قرارگرفتن ایستگاه در نیمسایه زمین ساعتی پیش از طلوع و یا ساعتی پس از غروب خورشید است که به همراه یک آسمان صاف و بدون ابر و بدور از آلودگی نوری شدید، دیدار با ISS فراهم خواهد شد.
🔻بدیهی است ISS در ساعات روز و هنگامی که در سایه زمین قرار گرفته باشد قابل رصد نخواهد بود.
🔻این ایستگاه فضایی با اندازهای بزرگتر از یک زمین فوتبال با سرعت بیش از ۲۷,۶۰۰ کیلومتر بر ساعت در ارتفاع حدود ۴۲۵ کیلومتری در حال گردش بدور زمین است.
🔻ایستگاه ISS هماکنون میزبان ۳ #فضانورد خدمه اعزامی ۶۳ است.
دیدار خوبی داشته باشید.😊
🌎 @iranianukraine 🇮🇷🇺🇦